The Raider

Frissítve: 2019. okt 14.

Egy készülő rövidfilm első teszt képe, egy futurisztikus robotról.

A koncepció a következő volt:

Egy olyan kis méretű robot amin látszik, hogy már bőven volt használatban. Elején látszódik, hogy földön is járt a sár foltok miatt. Nagyon fontos része, az oldalán található kis világító kapcsolók. Alapvető ötlet volt, hogy látható legyen a töltöttsége a robotnak. Emiatt született az oldalára a visszajelző, ami teljesen át fog alakulni, ezt már most tudjuk.

A robot kialakításakor az egyik legnehezebb rész az volt, hogy olyan kinézetet kapjon, ami kissé rémisztővé és komollyá teszi. Lévén, hogy kis robotról van szó, el akartuk kerülni, hogy nevetséges kinézete legyen. Hiszen ki venne komolyan egy aranyos robotot, kis pisztoly szerű valamivel az oldalán. Ez a kissé vasemberes kinézet pont ideális lett. Már a nyers modellen is lehetett látni, hogy el fogja érni a célját, a textúrázás meg már csak hab a tortán!

A rövidfilm egy futurisztikus világban fog játszódni, ahol az emberek már csak elszórtan élnek, és a földet hátrahagyták, a robotoknak és az itt lakóknak. Tudjuk kicsit elcsépelt, de pont ideális egy-két technika kipróbálására és fejlesztésére. Alig várjuk, hogy megmutathassuk a nagyközönségnek!

Addig is reméljük ez a rövid teszt render is elnyeri a tetszésetek!

A fenn látható videóból semmi sem valóságos, minden általunk készített 3D. A robot, a textúrák, az effektek.

55 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése