Premier a Budapest Parkban.

Frissítve: 2019. jún 17.

Idén egy nem akármilyen rendezvényen tudtunk filmezni. Majka idén megpróbálkozott olyas valamivel amivel még eddig senki. Dupla telt házas Budapest Park koncert egymás után. Kétszer 11 000 ember!

Több szempontból is fontos volt a rendezvény. Természetesen egyik oldalról remek volt a lehetőség, hogy meg tudtuk figyelni az egyes koncertelemeket, a táncosokat és a színpad mozgást, így a második nap már ki tudtuk számítani, hova milyen technika szükséges. Így dupla annyi lehetőségünk volt felvenni a jeleneteket. Ez sokkal egyszerűbbé tette a munkánkat.

Számunkra ami nagyobb izgalmat jelentett, hogy az eddigi legkeményebb munkánk, az új Majka klip, a Supersonal 2.0 itt debütált, a koncert legelején. Nagyon izgatottak voltunk, hogy mit szól a kliphez a közönség, hiszen rengeteg munkánk van benne, mind forgatásilag mind vágásilag. Szerencsére, az eddigi tapasztalat hogy a klip elnyerte a közönség tetszését! Ugyanakkor, sajnálattal tapasztaltuk, hogy a dal kifejezetten megosztja az internet népét. Részletesebben olvashatsz erről az erről szóló bejegyzésünkben!

A stábot ismerjük, évek óta dolgozunk velük, ami nagyban könnyíti a helyzetet. Minden a kezünk alá dolgozott és ahol tudtak segítettek.

Sokan kérdezik, hogy nincs-e bennünk félelem amikor felmegyünk a színpadra Majka mögé közvetlenül 11 000 ember előtt. Itt jön a képbe a tapasztalat. Lassan 6 éve 5-10 ezer ember előtt videózunk almalomról alkalomra. Az elején talán volt, most már szerencsére nincs, vagy csak éppen annyi ami megadja a kellő lendületet az izgalmas és látványos felvételekhez. Iyenkor, aki látott már minket dolgozni tudja, hogy annyira belemerülünk a videózásba, hogy fel sem tűnik hol vagyunk, csak a felvétel létezik ilyenkor.

Anno azért a Majka & Curtis Aréna Show felvétele közben 14 500 ember előtt, bennünk is volt nem kevés gyomorideg. Ráadásul ott a Banyahajsza c. negyedórás kisfilmünk premierjét izgulhattuk végig.

Köszönjük a lehetőséget a stábnak, hogy ismét mi készíthetjük el az összefoglalót. És mint mindig, itt láthatjátok majd elsőnek az elkészült filmet!


40 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése