Holi Peace Budapest!

Frissítve: 2019. jún 17.

Ismét Holi Peace-n jártunk!

A World is Mine megbízásából ismét mi készíthetjük el a Holi Peace idei összefoglaló videóját.

Minden évben ez az a rendezvény, ami valamiben más. És most nem csak arra gondolok, hogy ezek azok a bulik, ahol több slow-motion készül egy éjszaka alatt, mint máskor egy hónap alatt összesen. Sokkal inkább arról van szó, hogy ezeken a color partykon sokkal ember közelibbnek érezzük magunkat a fellépőkhöz (a stáb és a közönség egyaránt), és nem fizikailag értem.

Valószínű amiatt lehetséges ez, hogy itt nincsen külföldi "sztárfellépő", helyettük a magyar lemezlovasok szórakoztatnak minket, mint pl. Jauri vagy Ajkay Ádám. Az évek alatt mindannyiukkal sikerült nagyon jól összeszoknunk és már szinte pillanatról pillanatra tudjuk, hogy melyik szögből, milyen lencsével és milyen képkockaszámon érdemes őket rögzítenünk. Alapvető célunk ilyenkor, hogy a kamera teljes összhangban, együtt "éljen" a fellépőkkel, így adva a majdani felvételnek meg azt a dinamikát, ami elengedhetetlen a sajátos vágási stílusunkhoz.


Azonban ez az a fesztivál, amin duplán figyelnünk kell, hiszen olyan finom port használnak, melyek azonnal tönkre tudják tenni az egyes kamerák szenzorait. Így mindent elkövetünk hogy ne kerüljön por a kamerák érzékelői és gombjai közelébe. Tokok, védő eszközök de még a folpack is előkerül, hiszen nem lehet eléggé védeni a kamerákat. Elég egyetlen figyelmetlen helyzet és akár a kamera végét jelentheti.

Szerencsére idén sem történt semmi probléma. Egy remek fesztivál volt. Jó hangulattal, nagyon szép felvételekkel. A végeredményt pedig majd itt láthatjátok!


34 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése