Dolgozz és filmezz velünk!

Frissítve: feb 5Egyre több olyan megrendeléssel találkozunk, amikor szükséges volna rajtunk kívül, olyan ember, akiben egy rövidfilm vagy reklámfilm elkészítése során megbízhatunk.

A munkáról röviden

Projekt alapú megbízásokra keresünk jelentkezőket. Fontos, hogy ez nem egy hagyományos álláshirdetés. Nem ígérünk fix fizetést, sem fix juttatásokat! Kis cég lévén szerteágazó a munkakör, így minden megbízás más és más, egymástól teljesen különálló és független. Megbízástól eltérő, hogy mit kell csinálni, segíteni forgatás közben vagy WERK filmet készíteni! Van, amikor teljes projektet kell a felvételtől a készre vágásig végigvinni!

Kiket keresünk?

Olyan Miskolc és környékén élő 17-24 éves fiatalokat, akiknek van némi tapasztalatuk, a videó készítés során és esetleg fejlődni szeretnének. Ha már komolyabban foglalkozol a témával az sem probléma! Megbízhatóak és elérhetőek. Rugalmas időbeosztással rendelkeznek. Érdekli őket a film és videó készítés folyamata. Hogyha máshol, ilyen téren dolgozol, de mellette van szabadidőd és szeretnél még többet foglalkozni a filmezéssel, nem probléma. Mi nem olyan embereket keresünk, akik szívükön hordják a Nextage logót.

Jelentkezés

Hogyha a fenn leírtak rád jellemzőek, várjuk jelentkezésed az info@nextagefilm.com -ra! A levélbe kérlek, illeszd be legalább egy általad készített videó youtube linkjét! Emellett fogalmazd meg, hogy miért szeretnél Velünk dolgozni valamint, hogy mi a terved a videókészítéssel!


Ha valaha gondoltál rá, hogy a hobbi videózás akár több is lehetne!


664 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése