Építsünk kukás autót!

Frissítve: 2019. jún 17.

Természetesen nem kukás autót építettünk, vagyis nem mi.

A MENTO Környezetkultútúra Kft-nél jártunk és velük karöltve egy reklámfilmet készítettünk egy szemetes autó összeszerelésének folyamatáról. Az ember nem is gondolná, hogy milyen csapatmunkát és odafigyelést igényel egy-egy ilyen monstrum felépítése. Ennek menetét rögzítettük mi lépésről lépésre. Szerencsére egy megszokott csapattal tudtunk együtt dolgozni, és minden a kezünk alá dolgozott.

Remek nyersanyagaink lettek és mindezeken túl egy remek rövidfilm készülhet belőle.Sok új eszközt sikerült kipróbálnunk, köztük az Easyrig vario 5-öt. A várakozásainknak megfelelően teljesített, azonban feltétlen szükséges hozzá egy stabilizátor. Az Easyrig a kamerának egy olyan nem várt és nem természetes remegést és instabilitást adott, ami a megfelelő stabilizálás nélkül tönkreteheti a felvételünket. Azonban egy gimbal a teljes problémát megoldhatja. Egy Ronin és Ursa Mini Pro kombinációnál már elengedhetetlen egy Easyrig, hiszen olyan súly kerül hozzánk (10-12 kg), amit hosszútávon már nem fogunk tudni stabilan cipelni, és a felvételeink rovására mehet.


Újra bebizonyosodott, hogy a DJI Mavic egy remek és könnyen kezelhető drón, minden részben kiszolgált bennünket és remek felvételeket tudtunk vele egyszerűen és gyorsan készíteni.


Reméljük hamarosan újra együtt tudunk dolgozni a HRD Investel és a Mento Környezetkultúra Kft-vel!
52 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése